فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است

ناامیدی ۵۰ درصد آمریکایی‌ها از دولت جو بایدن

ناامیدی ۵۰ درصد آمریکایی‌ها از دولت جو بایدن نتایج یک نظرسنجی نشان می دهد که نیمی از آمریکایی‌ها از ریاست جمهوری جو بایدن ناامید هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۵ - ۲۷ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 17
کد خبر: ۱۱۸۲۱۲

به گزارش راهبرد معاصر نتایج تازه‌ترین نظرسنجی شبکه سی بی اس نیوز و مؤسسه یوگاو که روز یکشنبه منتشر شد، نشان می‌دهد ۵۰ درصد آمریکایی‌ها از دولت جو بایدن، رئیس جمهور این کشور، ناامید هستند.

به گزارش پایگاه اینترنتی نیوزمکس، به موجب نتایج این نظرسنجی، ۶۲ درصد آمریکایی‌ها از عملکرد اقتصادی بایدن ناراضی هستند و ۶۴ درصد عملکرد وی را در زمینه مهاجرت، نادرست می‌دانند.

به علاوه، ۷۰ درصد آمریکایی‌ها از اقدامات بایدن در مقابله با تورم ناراضی هستند و ۵۱ درصد از عملکرد وی در زمینه مقابله با همه گیری کرونا رضایت چندانی ندارند. ۶۲ درصد نیز اقدامات بایدن را در ارتباط با افغانستان نادرست می‌دانند.

تقریبا ۷۵ درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی معتقدند آمریکا در دوره ریاست جمهوری بایدن عملکرد خوبی نداشته است و تنها چهار درصد، اوضاع را بسیار مطلوب می‌دانند.

از سوی دیگر، اکثر آمریکایی‌ها یعنی ۵۴ درصد معتقدند بایدن به نیاز‌های افرادی (عادی) مانند آن‌ها اهمیت نمی‌دهد و ۳۵ درصد بایدن را نسبت به نیاز‌های خود کاملا بی توجه می‌دانند.

در این نظرسنجی، هیچ گروهی وجود نداشت که اکثر اعضای آن معتقد باشد سیاست‌های بایدن امسال اوضاع را بهتر کرده است. شمار آمریکایی‌هایی که معتقدند سیاست‌های بایدن نرخ تورم و اوضاع اقتصادی این کشور را بدتر کرده است، به ترتیب ۵۸ و ۵۲ درصد است. ۴۸ درصد شرکت کنندگان سیاست‌های بایدن را مسبب اختلافات سیاسی و ۴۸ درصد عملکرد وی را عامل مهاجرت غیرقانونی به آمریکا و از دست رفتن اعتبار و احترام آمریکا در جهان اعلام کردند و نزدیک به اکثریت آن‌ها معتقدند سیاست‌های بایدن اوضاع را بدتر کرده است.

در این نظرسنجی، ۷۰ درصد شرکت کنندگان گفتند مسیر پیشِ روی دولت بایدن برای افزایش محبوبیت وی، کاستن از نرخ تورم در آمریکاست./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار